VIDEO Emma Răducanu, discurs în limba română în fața fanilor

VIDEO Emma Răducanu, discurs în limba română în fața fanilor
scris 25 oct 2021

Emma Răducanu va participa la turneul WTA Transylvania Open, organizat la Cluj Napoca, competiție la care va lua parte și Simona Halep, în perioada 25-31 octombrie.

Din cauza noilor restricții adoptate de autoritățile din România pentru combaterea pandemiei de coronavirus, fanii nu vor putea asista la meciurile de la Transylvania Open, dar duminică și-au putut urmări favoritele la antrenamente, scrie Digi Sport.

Automatica SA: pionierul automatizărilor din România în era Industriei 4.0 CITEȘTE ȘI Automatica SA: pionierul automatizărilor din România în era Industriei 4.0

Emma Răducanu a ținut un discurs la microfon în fața fanilor adunați să urmărească antrenamentele în care și-a declarat încă o dată dragostea pentru susținătorilor ei din România.

Chiar dacă nu poate vorbi cursiv, jucătoarea din Marea Britanie s-a străduit să le vorbească fanilor în limba română.

”Nu pot vorbi în limba română foarte bine, dar voi încerca. Vă mulțumesc foarte mult! Oamenii au fost foarte de treabă cu mine și îmi lipsiți. Iubesc România!”, a spus Emma Răducanu la microfon în fața fanilor adunați în tribune, care au aplaudat-o.

viewscnt
Afla mai multe despre
emma răducanu
tenis