Apple va lansa noi tablete iPad Pro în aprilie

Apple va lansa noi tablete iPad Pro în aprilie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 mar 2021

Luna viitoare, Apple va ieși pe piață cu mai multe modele noi de iPad Pro, încercând să continue valul crescător de care se bucură tabletele companiei, în special de la începutul pandemiei și al lucrului de acasă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Apple va lansa două noi modele Pro, versiunea premium a tabletelor iPad, cândva în luna aprilie, conform surselor nenumite de Bloomberg. Cele două noi tablete vor avea ecrane de 11 respectiv 12,9 inch.

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

Cel puțin versiunea mai mare, dacă nu chiar ambele tablete, vor avea ecrane cu Mini-Led, tehnologie care aduce luminozitate și contrast superioare.

Noua serie va folosi același design pe care l-au avut și modelele de anul trecut, însă va fi dotată cu procesoare mai rapide și camere foto mai bune.

Procesorul pe care Apple îl va pune în noile iPad Pro va fi construit de Taiwan Semiconductor Manufacturing și se va ridica la nivelul de performanță al lui M1, primul procesor construit de Apple “in-house” pentru laptopurile companiei, după încetarea colaborării cu Intel.

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

Cele două tablete ar putea veni cu un conector Thunderbolt, care va facilita conectarea diverselor periferice, de la harddisk-uri externe, la monitoare. Trecerea la Thunderbolt nu va necesita noi încărcătoare.

Ultimul trimestru al anului trecut a fost și cel mai bun pentru tabletele iPad, care au generat 8,4 miliarde pentru Apple doar în această perioadă.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
tablete
ipad pro