Aeroportul Otopeni va avea o parcare cu peste 1.000 locuri. Când va fi livrată

Aeroportul Otopeni va avea o parcare cu peste 1.000 locuri. Când va fi livrată
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 3 aug 2023

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) a inițiat o licitație pentru achiziționarea de lucrări de execuție pentru construirea unei parcări P+2E în cadrul Aeroportului Internațional Aeroportul Henri Coandă București-Otopeni. Bugetul a fost estimat la 93,2 milioane de lei, fără TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

"Acest proiect integrează tehnologii moderne în domeniul sistemelor de management al parcării și oferă utilizatorilor un sistem capabil să împlinească nevoile acestora. Parcarea va avea un regim de înălțime P+2E, cu 1.019 locuri de parcare, din care 109 sunt atribuite stației de taxi iar 40 sunt prevăzute pentru persoanele cu mobilitate redusă", se arată în caietul de sarcini al licitației. 

Durata contractului este de 60 de luni, din care termenul de execuție a lucrărilor a fost stabilit la 18 luni de la data începerii lucrărilor.

Pofta de ciocolată va fi mai scump de satisfăcut CITEȘTE ȘI Pofta de ciocolată va fi mai scump de satisfăcut

Ofertele vor fi deschise la 30 august. Mai multe detalii AICI.

Compania Națională Aeroporturi București și-a început activitatea în februarie 2010 și administrează cele două aeroporturi principale ale României, respectiv Aeroportul Internațional Otopeni Henri Coandă și Aeroportul Internațional Băneasa Aurel Vlaicu.

Compania a raportat un business de 954,86 milioane de lei și un profit net de 303,9 milioane de lei în 2022.

Acționarii CN Aeroporturi București sunt Ministerul Transporturilor - 80% și Fondul Proprietatea - 20%, conform termene.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroport
otopeni
parcare
licitatie