Afacerile Euroweb România s-au menținut pe plus în 2022, pierderea netă s-a diminuat substanțial

Afacerile Euroweb România s-au menținut pe plus în 2022, pierderea netă s-a diminuat substanțial
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 6 iun 2023

Operatorul telecom Euroweb România a consemnat în 2022 afaceri de 51,86 milioane de lei, în urcare cu 21,5% față de anul precedent, în timp ce pierderea netă s-a diminuat substanțial, de la 10,5 milioane de lei la 2,6 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

În 2018, compania a susținut, într-un litigiu cu fostul director financiar al Euroweb România, că s-a confruntat cu pierderi excesive în perioada 2015 – 2017 din cauza condițiilor de concurență extrem de dificile pe piața telecomunicațiilor.

Creanțele au stagnat în cursul anului 2022, la 15,9 milioane de lei, în timp ce datoriile totale au coborât cu 63,6%, la 12,7 milioane de lei.

Numărul mediu de salariați a urcat de la 57 la 58.

Nicolae Badea, fostul finanțator al Dinamo București, a vândut acțiunile deținute la Orange România CITEȘTE ȘI Nicolae Badea, fostul finanțator al Dinamo București, a vândut acțiunile deținute la Orange România

Euroweb România este un operator specializat în furnizarea de servicii de telecom pentru mediul de business, parte a grupului Turk Telekom începând cu 2010.

Compania are peste 1.000 de clienți corporate și 4 centre regionale, în București, Timișoara, Iași și Cluj.

Acționarul majoritar al companiei este TT International Holding BV (Olanda) – 99,95%, restul titlurilor fiind deținute de 4 persoane fizice.

Portofoliul de servicii al companiei cuprinde soluții de comunicații IP și internet dedícate segmentului B2B (business to business), precum și servicii complementare.

viewscnt
Afla mai multe despre
euroweb
afaceri
datorii
creante
salariati
rezultat