Brandul The One, revista condusă un deceniu de Andreea Esca, a fost cumpărat de un dezvoltator imobiliar

Brandul The One, revista condusă un deceniu de Andreea Esca, a fost cumpărat de un dezvoltator imobiliar
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 feb 2019

Marca și domeniul The One, revista lunară pentru femei condusă un deceniu de Andreea Esca, au fost cumpărate de către dezvoltatorul imobiliar One United Properties, fondat de Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, cu circa 30.000 de euro, conform Paginademedia. În toamnă, Profit.ro a anunțat că firma Publione Media, controlată de Adrian Sârbu prin companiile Mediafax Mall și Mediafax Group, a scos la vânzare marca și domeniul The One.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Publione a intrat în insolvență în 2015 - an din care și Mediafax Group, incluzând Ziarul Financiar și Gândul, se află în insolvență - iar ulterior, în vara anului trecut, a intrat în faliment.

One.ro, adresa la care altădată se găsea revista cu Andreea Esca redactor-șef, din portofoliul grupului Mediafax, găzduiește acum oferte imobiliare, arată sursa citată.

Tranzacție specială la Altur. Adrian Andrici, acționar la Universitatea Craiova și finanțator la revista Kamikaze, ajunge să dețină 12% din producătorul de componente auto CITEȘTE ȘI Tranzacție specială la Altur. Adrian Andrici, acționar la Universitatea Craiova și finanțator la revista Kamikaze, ajunge să dețină 12% din producătorul de componente auto

Revista The One a fost condusă de Andreea Esca un deceniu, până în vara 2015, anul intrării în insolvență.

Profit.ro a anunțat recent că fostul sediu al PRO TV din București, din Bulevardul Pache Protopopescu, deținut de firma Alerria Management Company, controlată de Adrian Sârbu și intrată de asemenea în insolvență la începutul anului 2015, a fost avansat ca fiind cumpărat de firma regizoarei Ana-Cristina Iacob, prezentată public alături de Sârbu.

Simultan, Alerria și-a ofertat la vânzare și pachetul de 10% deținut la Teleferic Prahova, companie aflată de asemenea în insolvență, din 2016.

viewscnt
Afla mai multe despre
the one
vanzare
marca