Cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local semnează mai multe prime. Schimbări în acționariat

Cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local semnează mai multe prime. Schimbări în acționariat
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 19 oct 2018

Safety Broker, cel mai mare jucător de profil, a intermediat în primele nouă luni ale acestui an prime de asigurare în sumă de aproximativ 350  de milioane de lei, cu 3% mai mult față de aceeași perioadă a anului 2017.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Portofoliul de asigurări non-RCA gestionat de Safety Broker a crescut cu 15,61%, de la 86,9 milioane de lei la 100,4 milioane de lei.

Polițele auto reprezintă 69% din totalul subscrierilor intermediate.

Poșta Română Broker de Asigurare rămâne pe pierderi pentru al patrulea an consecutiv CITEȘTE ȘI Poșta Română Broker de Asigurare rămâne pe pierderi pentru al patrulea an consecutiv

Principalul obiectiv Safety Broker pentru acest an este să intermedieze prime de asigurare în valoare de 106 milioane de euro, cu 6% mai mult față de anul 2017.

Safety Broker, liderul pieței, și-a fixat obiectivul: intermedierea de polițe de 106 milioane euro în acest an CITEȘTE ȘI Safety Broker, liderul pieței, și-a fixat obiectivul: intermedierea de polițe de 106 milioane euro în acest an

Recent, acționariatul Safety Broker s-a consolidat, după ce participația minoritară (30%) a asociatului Ionuț Radu a fost preluată de către Safety Credit și Robert Niță. Tranzacția s-a apropiat de un milion de euro.

Safety Broker este controlat de Safety Credit SRL (administrată de Viorel Vasile), cu o cotă de 85,7% și de Robert Niță - 14,3%.

Tranzacția a fost efectuată în baza unei evaluări realizate de Advance Finance Consulting, potrivit căreia Safety Broker are o valoare de piață de 3,977 milioane de euro.

EXCLUSIV Niro Investment cumpără un broker de asigurare, care pregătește o extindere puternică CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Niro Investment cumpără un broker de asigurare, care pregătește o extindere puternică

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România, aflat pe prima poziția în clasamentul brokerilor de asigurare în ultimii 5 ani și deține un portofoliu de 545.956 clienți activi (persoane juridice – 41.925 și persoane fizice – 504.031).

viewscnt
Afla mai multe despre
safety broker
prime intermediate
actionariat