Economie

Pe Profit Insider, legislația privind holding-ul, respinsă pe bandă rulantă în Parlament

Pe Profit Insider, legislația privind holding-ul, respinsă pe bandă rulantă în Parlament

joi, 14:11

Legislația privind holding-ul, respinsă pe bandă rulantă în Parlament. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

 • BrandZ: Google, Apple și Microsoft sunt cele mai valoroase branduri din lume
  BrandZ: Google, Apple și Microsoft sunt cele mai valoroase branduri din lume
  joi, 11:43

  Google, Apple și Microsoft sunt cele mai valoroase branduri din lume, arată ediția din 2017 a unui top realizat anual de BrandZ, potrivit căruia valoarea cumulată a celor mai puternice 100 de branduri din lume a crescut cu 8%, la 3.600 miliarde de dolari, după un avans de 3% înregistrat în urmă cu un an.

 • STUDIU Două treimi dintre români vor să cheltuiască mai mult în 2017. Puterea de cumpărare a rămas constantă
  STUDIU Două treimi dintre români vor să cheltuiască mai mult în 2017. Puterea de cumpărare a rămas constantă
  joi, 11:41

  Creșterea economiei românești din 2016 a încurajat consumatorii români, iar 62% dintre respondenți au declarat că vor cheltui mai mult în acest an, cu 4 puncte procentuale mai mult decât anul precedent, în condițiile în care puterea de cumpărare a rămas constantă pentru 46% dintre respondenți, economia ar putea crește puternic în acest an, iar șomajul este așteptat să scadă, a explicat joi directorul de vânzări și marketing în cadrul grupului financiar francez BNP Paribas Personal Finance, din care face parte instituția financiară nebancară Cetelem, Pascal Roussarie, citând date din studiul anual al Cetelem privind consumul gospodăriilor din Europa și nivelul de încredere al europenilor, L'Observatoire.

 • Miniștrii demisionari îi trimit lui Grindeanu cereri de retragere a demisiilor. Guvernul susține că nu se poate reveni asupra acestora
  Miniștrii demisionari îi trimit lui Grindeanu cereri de retragere a demisiilor. Guvernul susține că nu se poate reveni asupra acestora
  joi, 11:25

  Mai mulți dintre miniștrii demisionari ai cabinetului Grindeanu au trimis, deja, după aprobarea moțiunii de cenzură de către Parlament, cereri de retragere a demisiilor, dar Guvernul susține că nu se poate reveni asupra acestor demisii din moment ce au fost întregistrate oficial.

 • Proiecție: Populația lumii, de 7,6 miliarde oameni, ajunge la 9,8 miliarde în 2050 și la 11,2 miliarde în 2100
  Proiecție: Populația lumii, de 7,6 miliarde oameni, ajunge la 9,8 miliarde în 2050 și la 11,2 miliarde în 2100
  joi, 06:54

  Populația lumii, în prezent de 7,6 miliarde oameni, urmează să crească și să ajungă la 9,8 miliarde de oameni în 2050 și la 11,2 miliarde în 2100, preconizează ONU într-un raport, relatează The Associated Press.

 • EXCLUSIV Surpriză pe piața RCA. O companie mare apasă puternic pedala vânzărilor
  EXCLUSIV Surpriză pe piața RCA. O companie mare apasă puternic pedala vânzărilor
  joi, 06:48

  Omniasig VIG a decis să majoreze cu 3 puncte procentuale, la 13%, comisionul de intermediere plătit brokerilor pentru vânzarea de RCA. Cu această măsură, Omniasig VIG, cunoscută mai degrabă ca o companie echilibrată ca portofoliu, care se adresează în principal clienților corporate, ajunge în imediata apropiere a societăților care depind exclusiv de RCA și arată că dorește să intre puternic pe piață.

 • Pe Profit Insider, moldovenii de la Asito Kapital, foștii asigurători Lukoil în România, acoperă eventuale erori la Hidroelectrica
  Pe Profit Insider, moldovenii de la Asito Kapital, foștii asigurători Lukoil în România, acoperă eventuale erori la Hidroelectrica
  joi, 06:47

  Moldovenii de la Asito Kapital, foștii asigurători Lukoil în România, acoperă eventuale erori la Hidroelectrica. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

 • Pe Profit Insider, reguli dure pentru consultanți fiscali, contabili, bănci și avocați
  Pe Profit Insider, reguli dure pentru consultanți fiscali, contabili, bănci și avocați
  miercuri, 19:29

  Reguli dure pentru consultanți fiscali, contabili, bănci și avocați. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

 • Berlinul se așteaptă la o prelungire, la summitul UE, a sancțiunilor impuse Rusiei în criza ucraineană
  Berlinul se așteaptă la o prelungire, la summitul UE, a sancțiunilor impuse Rusiei în criza ucraineană
  miercuri, 18:44

  Liderii Uniunii Europene urmează să prelungească sancțiunile impuse Rusiei din cauza susținerii separatișilor proruși în estul Ucrainei, a declarat miercuri un oficial guvernamental german de rang înalt, citat de Reuters.

 • Moneda națională a pierdut 4 bani în 10 zile de conflict Dragnea-Grindeanu
  Moneda națională a pierdut 4 bani în 10 zile de conflict Dragnea-Grindeanu
  miercuri, 18:00

  Moneda națională a pierdut 4 bani în fața euro din cauza crizei politice care a culminat astăzi prin căderea Guvernului, pe parcursul a 10 zile de conflict între liderul PSD, Liviu Dragnea, și premierul, până astăzi, Sorin Grindeanu. Cel mai mult au avut de suferit cei cu rate în valută. În plus, anumite prețuri, precum cele pentru servicii telecom sau petrol, sunt legate de cotația unor valute și pot conduce, astfel, la prețuri mai mari.