Economie

92% dintre oamenii de afaceri care au trecut printr-un eșec se retrag din antreprenoriat

92% dintre oamenii de afaceri care au trecut printr-un eșec se retrag din antreprenoriat

ieri, 21:38

92% dintre oamenii de afaceri care au trecut printr-un eșec renunță la antreprenoriat, deși, conform experților, se află în cel mai propice moment din punct de vedere al experienței și au șanse mai mari de reușită cu un nou business, este rezultatul unui studiu realizat de Casa de Insolvență Transilvania (CITR).

 • Pe Profit Insider, supermarketurile riscă să fie afectate de impozitul specific
  Pe Profit Insider, supermarketurile riscă să fie afectate de impozitul specific
  ieri, 16:44

  Supermarketurile riscă să fie afectate de impozitul specific. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

 • Pe Profit Insider, investiție britanică de 8 milioane dolari în sectorul energetic
  Pe Profit Insider, investiție britanică de 8 milioane dolari în sectorul energetic
  ieri, 12:25

  Investiție britanică de 8 milioane dolari în sectorul energetic. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

 • Recomandarea privind extinderea perioadei de plafonare a producției OPEC nu a stopat deprecierea petrolului
  Recomandarea privind extinderea perioadei de plafonare a producției OPEC nu a stopat deprecierea petrolului
  ieri, 12:00

  Petrolul s-a depreciat luni dimineață, în pofida recomandării privind extinderea cu șase luni a acordului de micșorare a producției OPEC, făcute de o comisie mixtă formată din membri ai cartelului, dar și din producători externi acestuia, printre care și Rusia.

 • Afaceri de 55 milioane euro pentru Paravion anul trecut, în creștere cu 20%
  Afaceri de 55 milioane euro pentru Paravion anul trecut, în creștere cu 20%
  ieri, 11:49

  Paravion, cea mai mare agenție de turism online din România, activă și pe piața din Turcia cu portalul de turism Bavul.com, a raportat afaceri totale de aproximativ 78 milioane de euro în 2016. Operațiunile din România au crescut cu 20% față de anul precedent, ajungând la circa 55 milioane de euro, iar cele din Turcia s-au ridicat la 23 milioane de euro.

 • Qatarul va anunța investiții majore în Marea Britanie, înainte de declanșarea oficială a Brexit
  Qatarul va anunța investiții majore în Marea Britanie, înainte de declanșarea oficială a Brexit
  ieri, 11:13

  O delegație din Qatar formată din peste 400 de oficiali și lideri de afaceri face luni și marți o vizită în Marea Britanie, urmând să anunțe investiții majore în țara care se pregătește să iasă din Uniunea Europeană, transmite Bloomberg.

 • Elis Pavaje investește 10 milioane de euro într-o nouă fabrică unde vor lucra 40 de oameni
  Elis Pavaje investește 10 milioane de euro într-o nouă fabrică unde vor lucra 40 de oameni
  ieri, 10:30

  Elis Pavaje a început construcția celei de-a treia fabrici din România în Secuienii Noi, județul Neamț. Noua unitate va începe producția în luna iulie 2017 și va asigura prioritar livrările către clienții din zona de est a țării.

 • Autoritățile negociază cu Comisia Europeană un ajutor de stat până în 2024 pentru Complexul Energetic Hunedoara
  Autoritățile negociază cu Comisia Europeană un ajutor de stat până în 2024 pentru Complexul Energetic Hunedoara
  ieri, 07:30

  Complexul Energetic Hunedoara ar putea primi un ajutor de stat pe termen lung, între 2017-2024, în vederea asigurării funcționării unor grupuri energetice, de la Deva și Paroșeni. Argumentul părții române este că astfel este asigurată funcționarea sistemului energetic național în condiții de securitate energetică, până la finalizarea investițiilor la Transelectrica și Centrala Hidroelectrică Porțile de Fier.

 • EXCLUSIV Pe Profit INSIDER, operațiune în premieră de peste 1 miliard de lei pe piața imobilelor naționalizate
  EXCLUSIV Pe Profit INSIDER, operațiune în premieră de peste 1 miliard de lei pe piața imobilelor naționalizate
  ieri, 06:49

  Operațiune în premieră de peste 1 miliard de lei pe piața imobilelor naționalizate. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

 • VIDEO Donald Trump, după eșecul de a înlocui Obamacare: Sistemul public de asigurări de sănătate va exploda
  VIDEO Donald Trump, după eșecul de a înlocui Obamacare: Sistemul public de asigurări de sănătate va exploda
  duminică, 14:00

  După ce a eșuat să coaguleze o majoritate în Congres pentru a anula Legea care stă la baza sistemului public de asigurări de sănătate, președintele SUA, Donald Trump, spune că acum rămâne ca acesta să moară de la sine, nefiind sustenabil. „Obamacare explodează.”