Cel mai mare magazin de arme din România a fost deschis la Pipera. Cea mai scumpă armă costă 44.000 de euro

Cel mai mare magazin de arme din România a fost deschis la Pipera. Cea mai scumpă armă costă 44.000 de euro
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 17 ian 2017

Firma Interarms Impex, importatorul oficial al mărcii Beretta în România, a deschis astăzi la Pipera cel mai mare magazin de arme din țară. Desfășurat pe o suprafață de 300 de metri pătrați, căreia i se adaugă un depozit de 100 de metri pătrați, magazinul a necesitat o investiție de câteva sute de mii de euro și comercializează produse pentru vânătoare, tir și autoapărare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Magazinul, construit pe șoseaua Pipera, vinde sute de tipuri de arme, lunete, muniție, accesorii și haine. În momentul în care acesta a fost deschis, Interarms și-a închis magazinul Beretta care funcționa din 2014 pe Calea Moșilor în București pe o suprafață de 100 de metri pătrați.

"Aici, la Pipera, am găsit spațiu pentru un magazin mult mai mare, cu parcare, și am putut să construim și un depozit. Pe Moșilor, spațiul nu ne permitea și un depozit și, dacă ne lipsea ceva, trebuia să mergem la 20 de kilometri de București ca să luăm respectivul produs", a declarat pentru Profit.ro Riccardo Barsanti, CEO și unul dintre acționarii Interarms.

El a spus că a simțit nevoia să suplimenteze spațiul de vânzare pentru că cererea este în creștere de la an la an. Cel mai bine se vând armele de vânătoare și muniția aferentă, accesoriile, iar în ultima vreme au început să se vândă și armele și accesoriile pentru tir sportiv.

Acțiunile producătorilor de arme din SUA, pro-republicani, s-au depreciat în urma victoriei lui Donald Trump CITEȘTE ȘI Acțiunile producătorilor de arme din SUA, pro-republicani, s-au depreciat în urma victoriei lui Donald Trump

Cea mai scumpă armă din noul magazin, o Beretta, costă 44.000 de euro, iar cea mai ieftină este 2.000 de euro. Barsanti a afirmat că la vechiul magazin a vândut câteva arme la prețuri similare. "Sunt și doritori de astfel de arme", a adăugat el.

În afară de celebrul brand italian de arme Beretta, magazinul mai vinde produse sub o serie de mărci cunoscute în domeniu, printre care Blaser, Merkel, Benelli, Franchi, Fabarm, Cesar Guerini, Steiner și Baikal.

viewscnt
Afla mai multe despre
beretta
magazin
arme
pipera