eMAG a depășit pragul de 1 miliard de euro

eMAG a depășit pragul de 1 miliard de euro
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 29 mai 2019

Grupul de firme eMAG a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 4,77 miliarde de lei, în creștere cu 17,5% față de anul precedent, a anunțat Iulian Stanciu, acționar al Dante International, compania care administrează cel mai mare retailer online local, eMAG. Rezultatele au fost susținute de extinderea ofertei de produse, de creșterea numărului de clienți în toată regiunea și de investițiile în angajați, logistică, tehnologie și dezvoltare internațională.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

eMAG România a consemnat afaceri de 3,17 miliarde de lei, cu 23% mai mult față de 2017.

Vânzările eMAG în România, Bulgaria, Ungaria și ale FashionDays, controlată de Dante, au avansat cu 28%, la 4,24 miliarde de lei.

EXCLUSIV Primele mesaje în România la scandalul telefoanelor Huawei-Google. Orange și Vodafone își prezintă strategiile. UPDATE Poziția RCS&RDS CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Primele mesaje în România la scandalul telefoanelor Huawei-Google. Orange și Vodafone își prezintă strategiile. UPDATE Poziția RCS&RDS

Dante International este controlată de grupul sud-african Naspers și omul de afaceri Iulian Stanciu, cu o participație de circa 20%.

Profit.ro a anunțat la începutul anului că grupul sud-african Naspers evaluează compania din spatele eMAG.ro la puțin peste 1 miliard de dolari.

Grupul eMAG include Dante International (eMAG Romania), Depanero, Conversion Marketing, Sameday Courier (Delivery Solutions), PC Garage, eMAG Bulgaria, eMAG Ungaria și eMAG Polonia.

viewscnt
Afla mai multe despre
emag
afaceri