Tomac: Dragnea trebuie să înțeleagă că pentru el linia de final nu e în “20 20”, ci mult mai aproape; 3 pași pe care trebuie să-i facă: demisia de la conducerea Camerei Deputaților, susținerea moțiunii și renunțarea la suspendarea președintelui

Tomac: Dragnea trebuie să înțeleagă că pentru el linia de final nu e în “20 20”, ci mult mai aproape; 3 pași pe care trebuie să-i facă: demisia de la conducerea Camerei Deputaților, susținerea moțiunii și renunțarea la suspendarea președintelui
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 24 iun 2018

Președintele PMP, Eugen Tomac, spune că de un an și jumătate România este ”ținută în captivitate” pentru că Liviu Dragnea are o agendă proprie și ”are de gând să facă praf totul, poate-poate scapă”. Tomac afirmă că liderul PSD ar trebui să înțeleagă că pentru el linia de final nu e în “20 20”, ci mult mai aproape și-i oferă o soluție în trei pași: demisia de la conducerea Camerei Deputaților, susținerea moțiunii pentru schimbarea Guvernului Dăncilă și renunțarea la suspendarea președintelui, relatează News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Liderul PMP scris, duminică, pe Facebook, un mesaj intitulat ”Trei pași pe care trebuie să-i facă Liviu Dragnea”.

”De aproape un an și jumătate, toată țara este ținută in captivitate pentru că domnu’ Liviu are o agendă proprie foarte clară și are de gând să facă praf totul, poate-poate scapă. Faptul că PSD a luat-o la vale nu mai este o surpriză pentru nimeni, oricât ar umfla sondajele și ar plânge la televizor corul de bocitoare în frunte cu Dăncilă, cum nu pot ele săracele să guverneze din cauza statului paralel. Adevărul este unul singur și nu-l mai poate deforma nimeni. Domnu’ Liviu trebuie să înțeleagă că, pentru el, linia de final nu e în «20 20», ci mult mai aproape”, scrie Tomac.

Tomac afirmă că liderul PSD ar putea ”ieși din această fundătură în care a intrat singur, de bună voie și nesilit de nimeni”, dar trebuie să urmeze trei pasi.
”1. Să demisioneze din funcția de Președinte al Camerei Deputaților (poate numi pe altcineva, asa cum a făcut de fiecare dată, după modelul Dăncilă). 2. Să susțină motiunea de cenzură, pentru că cei din PSD sunt deja obișnuiți din 6 în 6 luni să-și schimbe guvernul. Plecarea lui Dăncilă de la Palatul Victoria scade presiunea de pe domnu’ Liviu și implicit îi sporesc șansele să mai stea în fruntea PSD, poate chiar până la finalizarea procesului. 3. Să elimine de pe agenda PSD suspendarea Președintelui Iohannis. Amenințarea aceasta nu face decât să împartă apele defintiv în societate, iar referendumul îl va readuce la Cotroceni cu un procent de susținere de peste 75%”, susține Tomac.

Iohannis: Societatea civilă trebuie să fie alertă și în momentul în care apar ordonanțe de urgență care n-ar trebui să existe, cum a fost OUG 13, să protestăm cu toată fermitatea CITEȘTE ȘI Iohannis: Societatea civilă trebuie să fie alertă și în momentul în care apar ordonanțe de urgență care n-ar trebui să existe, cum a fost OUG 13, să protestăm cu toată fermitatea

Președintele PMP susține că, ”dacă tot acest joc primitiv și diabolic nu ar afecta România pe termen lung”, Liviu Dragnea ar putea fi lăsat ”să se afunde singur în mocirla creată”.

”Dar pentru că tot acest asalt ne afectează pe toți, avem obligația să luptăm și să-l oprim pe acest mic Erdogan”, mai spune Tomac.

viewscnt
Afla mai multe despre
tomac
dragnea
demisie