Cristalex aduce în România o băutură tradițională din perioada prohibiției

Cristalex aduce în România o băutură tradițională din perioada prohibiției
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 feb 2017

Compania specializată în distribuția băuturilor alcoolice de import Cristalex, în portofoliu cu branduri precum Russian Standard Vodka, Matusalem, Beluga, Teacher’s,  Jim Beam, Courvoisier, anunță că aduce în Romania Ole Smoky Moonshine și lansează o nouă categorie de băuturi spirtoase pe piața locală.

‚Moonshine’ este băutură tradițională din vremea prohibiției, un distilat de porumb nemăturat care era transportat ‚la lumina lunii’. Astăzi, moonshine este vândut în toată lumea, dar își păstrează ingredientele orginale și proveniență, arată distribuitorul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Evergent Investments, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

„Deschiderea unei noi categorii este mereu o provocare, iar Ole Smoky caută provocarea prin definiție” afirmă Mihai Scorțea, Director de Maketing Cristalex.

Victime colaterale, dar fericite ale abrogării ordonanței privind Codul Penal: Șoferii care consumă alcool după un accident nu mai intră în închisoare CITEȘTE ȘI Victime colaterale, dar fericite ale abrogării ordonanței privind Codul Penal: Șoferii care consumă alcool după un accident nu mai intră în închisoare

Prohibiția este o măsură legislativă sau administrativă prin care este interzisă producerea, vânzarea, exportul sau importul unor mărfuri.

În Statele Unite ale Americii, prohibiția a fost dictată în perioada 1920-1933, când vânzarea, producerea, consumarea și transportarea de alcool și de băuturi alcoolice au fost interzise la nivel național.

viewscnt
Afla mai multe despre
alcool
bautura
prohibitie
cristalex
smoky