Rapoarte dezgropate la Guvern: Angajați Transgaz și SNR și-au decontat bilete de odihnă și tratament în SUA, China, Vietnam

Rapoarte dezgropate la Guvern: Angajați Transgaz și SNR și-au decontat bilete de odihnă și tratament în SUA, China, Vietnam
scris 4 feb 2016

Directori și alți angajați ai Transgaz și-au decontat nejustificat, inclusiv pentru membrii familiei, în intervalul 2009-2013, bilete de odihnă și tratament în China, Mexic, Emiratele Arabe Unite, Italia, Malta, Spania, Grecia, Turcia, Muntenegru, Rusia și Finlanda și au încasat prime totale de peste 11,7 milioane lei. Concluzia rezultă dintr-un raport de control efectuat de Guvernul Ponta și prezentat acum de Cabinetul Cioloș.

Și angajații Transelectrica au beneficiat, în aceeași perioadă, de un "exces" de 23 de sporuri, incluzând prime de vacanță, prime jubiliare pentru anii de vechime neîntreruptă și sporuri de fidelizare, precum și de decontarea facturilor la electricitate pentru un consum lunar de 300 kWh.

La rândul lor, angajații Societății Naționale de Radiocomunicații (SNR) și-au decontat 40% din contravaloarea biletelor de odihnă și tratament în Tunisia, Egipt, Arabia Saudită, Vietnam, China, Statele Unite ale Americii, Finlanda, Elveția, Muntenegru, Spania, Malta, Turcia, Grecia, Marea Britanie, Croația.

Rapoartele complete de control la Transgaz, Transelectrica și Radiocomunicații pot fi citite aici, aici și, respectiv, aici.

Un sfert din România a emigrat, chiar și în Congo, Guyana, Vietnam, Botswana CITEȘTE ȘI Un sfert din România a emigrat, chiar și în Congo, Guyana, Vietnam, Botswana

Guvernul Ponta a verificat, prin Corpul de Control, mai multe companii de stat, rezultatele fiind însă prezentate imediat după finalizarea controlului preponderent pentru cazuri în care erau implicați și adversari politici.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
companii
control
guvern