ANAF are program prelungit de lucru, pentru a recupera ziua liberă din minivacanța de săptămâna trecută

ANAF are program prelungit de lucru, pentru a recupera ziua liberă din minivacanța de săptămâna trecută
Marius Oncu
Marius Oncu
scris 20 aug 2019

ANAF a extins programul de lucru, inclusiv cel cu publicul, pentru a recupera ziua liberă acordată de Guvern vineri, 16 august. Programul prelungit este valabil în perioada 19-26 august. Programul ANAF al centralei din București este în mod obișnuit diferit de cel al structurilor din teritoriu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Este important de precizat că noul program nu se aplică și serviciilor de plată la ghișeu asigurate de unități ale Trezoreriei, o structură diferită de ANAF și subordonată direct Ministerului Finanțelor.

Astfel, programul centralei ANAF va fi de luni până joi (19-22 și 26 august) între orele 8.30 și 18, iar vineri, 23 august, între 8.30 și 15.30.

În teritoriu, în perioada 19-26 august programul de lucru va fi de luni până joi (19-22 și 26 august) între orele 8 și 17.30, iar vineri, 23 august, între orele 8 și 15.

FOTO Decathlon retrage de pe piață un produs considerat periculos CITEȘTE ȘI FOTO Decathlon retrage de pe piață un produs considerat periculos

Programul a fost prelungit pentru recuperarea zilei de 16 august, stabilită zi liberă prin hotărâre de guvern.

Guvernul a stabilit, la finele lunii iulie, ca data de 16 august 2019 să fie zi liberă pentru salariații din sectorul bugetar, având în vedere că joi, 15 august, este zi liberă nelucrătoare conform Codului Muncii.

viewscnt
Afla mai multe despre
anaf
program
recuperare
minivacanta