Aurelia Costache este noul lider al departamentului de asistență în afaceri al EY Romania

Aurelia Costache este noul lider al departamentului de asistență în afaceri al EY Romania

Aurelia Costache

scris 19 mar 2018

Aurelia Costache preia conducerea departamentului de Asistență în afaceri al EY România, după ce a coordonat timp de trei ani divizia de consultanță pentru industria serviciilor financiare a companiei.

În ultimii doi ani an, Aurelia Costache a fost implicată, de asemenea, în înființarea centrului de excelență global al EY pentru automatizare RPA (Robotic Process Automation).

Aurelia Costache are experiență  de peste 20 ani acumulată în calitate de consultant în domeniul bancar și telecom. Ea a sprijinit companii să își îmbunătățească gradul de utilizare a sistemelor informatice, aliniind funcția IT obiectivelor strategice de business ale firmelor.

Volkswagen anunță oficial: premiera mondială a noului Touareg, pe 23 martie, la Beijing și la București. Clienții români își pot rezerva un exemplar chiar de la SIAB CITEȘTE ȘI Volkswagen anunță oficial: premiera mondială a noului Touareg, pe 23 martie, la Beijing și la București. Clienții români își pot rezerva un exemplar chiar de la SIAB

 

De asemenea, a coordonat diverse proiecte din zonele de Business Intelligence, Data Governance, reorganizarea proceselor de afaceri, conformitatea cu diferitele reglementări, precum și securitate și continuitatea afacerii. A oferit asistență și în cadrul unor proiecte de înființare de noi bănci, precum și în proiecte de transformare a rețelelor de sucursale, a modului de servire a clienților și de remodelare a proceselor de business din cadrul instituțiilor bancare.

viewscnt
Afla mai multe despre
ey
aurelia costache