Complexul Energetic Hunedoara, sancționat de ITM cu cinci amenzi în valoare de 41.000 de lei, anul acesta

Complexul Energetic Hunedoara, sancționat de ITM cu cinci amenzi în valoare de 41.000 de lei, anul acesta
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mai 2018

Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara a aplicat Complexului Energetic Hunedoara, numai în primele patru luni ale acestui an, cinci amenzi în valoare de 41.000 de lei și 107 avertismente, pentru nereguli găsite în mine.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara, Sorin Gabriel Istrate, a declarat, miercuri, pentru News.ro, că numai în acest an, Complexul Energetic Hunedoara (CEH) a primit amenzi în valoare de 41.000 de lei, scrie News.ro.

”Anul acesta, CEH a fost sancționat cu amenzi în valoare de 41.000 de lei, în urma a 20 de controale. În urma acestor controale s-a recomandat luarea a 112 măsuri de ordin ethnic. Au fost date, în total, cinci amenzi și 107 avertismente”, a declarat Istrate.

Asociația Producătorilor de Medicamente Generice propune introducerea taxei clawback diferențiate în funcție de preț și avertizează că dacă nu se iau măsuri, peste 2.300 de medicamente vor dispărea CITEȘTE ȘI Asociația Producătorilor de Medicamente Generice propune introducerea taxei clawback diferențiate în funcție de preț și avertizează că dacă nu se iau măsuri, peste 2.300 de medicamente vor dispărea

Printre problemele depistate de inspectorii ITM s-au numărat cele legate de modul de exploatare și cele privind nerespectarea monografiilor de armare. De asemenea, căile de acces spre abataje nu sunt suficient de late, iar planul de înclinație nu e destul de mare.

Reprezentanții ITM spun că astfel de controale vor mai continua, în perioada următoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
complexul energetic hunedoara