Fostul șef al Fiscului Dragoș Doroș a fost ales prim-vicepreședinte al Camerei Consultanților Fiscali

Fostul șef al Fiscului Dragoș Doroș a fost ales prim-vicepreședinte al Camerei Consultanților Fiscali
scris 26 apr 2017

Fostul președinte al ANAF Dragoș Doroș a fost ales prim-vicepreședinte al Camerei Consultanților Fiscali. Președinte al organizației a fost desemnat Dan Manolescu, iar din conducerea instituției fac parte și alți foști șefi din Ministerul Finanțelor Publice, cum ar fi fostul secretar de stat Mariana Vizoli.

Dragoș Doroș a demisionat în ianuarie de la șefia ANAF, fiind înlocuit de Bogdan Stan.

Inclusiv Dan Manolescu a fost secretar de stat în Ministerul Finanțelor, responsabil de coordonarea procesului de elaborare a legislatiei în contextul rescrierii Codurilor fiscal și de procedura fiscală.

Vicepreședinții Camerei Consultanților Fiscali sunt Romulus-Dimitrie Badea, Sorin-Adrian Robu, Ionuț Simion, Maria-Iulia Sabolevschi-David și Daniela Tănase. Din Consiliul Superior al Camerei Consultanților Fiscali mai fac parte Alin Chitu, Marian-Alin Irimia, Elena-Oana Iacob, Elena Iordache, Alice-Valeria Gheorghiu, Adrian Luca, Alexandr Milcev și Mariana Vizoli.

Românii își fac PFA și SRL primăvara. Cele mai multe PFA au fost înființate în primăvara lui 2012 CITEȘTE ȘI Românii își fac PFA și SRL primăvara. Cele mai multe PFA au fost înființate în primăvara lui 2012

Mandatul noului Consiliu Superior al Camerei Consultanților Fiscali este de 5 ani.

Camera Consultanților Fiscali este o organizație profesională, alcătuită din consultanți fiscali, consultanți fiscali asistenți și societăți de consultanță fiscală,  membri activi și inactivi, înscriși în Registrul consultanților fiscali și al societăților de consultanță fiscală. Camera Consultaților Fiscali asigură accesul la profesia de consultant fiscal, autorizarea activității de consultanță fiscală precum și organizarea si coordonarea acesteia.

viewscnt
Afla mai multe despre
dragos doros
anaf
camera consultantilor fiscali
ministerul finantelor