Gestifute: Mourinho a plătit în Spania impozite de peste 26 de milioane de euro

Gestifute: Mourinho a plătit în Spania impozite de peste 26 de milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 dec 2016

Firma Gestifute, care îi aparține portughezului Jorge Mendes și reprezintă mai multe vedete ale fotbalului mondial, a anunțat, marți, că tehnicianul Jose Mourinho a plătit în perioada în care a stat în Spania impozite de peste 26 de milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

"Domnul Jose Mourinho, care a locuit în Spania în perioada iunie 2010 - mai 2013, a plătit impozite de peste 26 de milioane de euro, la o cotă medie de peste 41 la sută", se arată în comunicatul Gestifute, scrie News.ro.

Săptămâna trecută, firma lui Mendes a răspuns acuzațiilor din Football Leaks, conform cărora fotbalistul Cristiano Ronaldo și antrenorul Jose Mourinho ar fi ascuns venituri de zeci de milioane de euro de fisc, precizând că atât atacantul, cât și tehnicianul și-au îndeplinit obligațiile fiscale în Spania și Marea Britanie.

Football Leaks este ancheta mai multor publicații grupate în rețeaua European Investigative Collaborations. Acestea au avut acces la 18,6 milioane de documente oficiale, prin care se arată că agentul de jucători Jorge Mendes a pus în practică un sistem offshore de evaziune fiscală de o amploare uriașă, pentru șapte vedete pe care le reprezintă, printre care fotbalistul Cristiano Ronaldo și antrenorul Jose Mourinho.

viewscnt
Afla mai multe despre
gestifute
mourinho
impozite