Impozit zero pentru mașinile electrice și taxe duble pentru proprietățile neîngrijite în Piatra-Neamț

Impozit zero pentru mașinile electrice și taxe duble pentru proprietățile neîngrijite în Piatra-Neamț
scris 7 ian 2019

Contribuabilii din municipiul Piatra-Neamț pot achita, începând de luni, taxele și impozitele locale pentru anul în curs, fiind stabilite o serie de măsuri pentru cei care plătesc integral, dar și pentru cei care își lasă proprietățile neîngrijite.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Piatra-Neamț, impozitul pentru mașinile electrice este 0, în timp ce pentru mașinile hibride, impozitul este redus cu 95% față de valoarea unui autoturism din aceeași categorie cilindrică, scrie Agerpres.

Epoca în care veniturile fiscale din Germania depășeau așteptările s-a încheiat. Impozitare mărită pentru Amazon, Facebook, Starbucks CITEȘTE ȘI Epoca în care veniturile fiscale din Germania depășeau așteptările s-a încheiat. Impozitare mărită pentru Amazon, Facebook, Starbucks

Totodată, în baza unei hotărâri a Consiliului Local, valoarea impozitului este dublă pentru terenurile și clădirile lăsate neîngrijite.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
impozit zero
masini electrice