Mihaela Mitroi a plecat de la EY, unde era partener, dar va colabora în continuare cu firma de consultanță

Mihaela Mitroi a plecat de la EY, unde era partener, dar va colabora în continuare cu firma de consultanță
Marius Oncu
Marius Oncu
scris 14 sep 2021

Mihaela Mitroi, unul dintre consultanții fiscali cunoscuți pe piața de profil din România, a plecat de la firma de consultanță EY, unde era, din iulie 2019, partener în cadrul departamentului de Asistență Fiscală și Juridică, având și rolul de lider al activității de consultanță fiscală și juridică în clusterul de Sud al regiunii EY Europa Centrală și de Sud-Est și Asia Centrală (CESA). Mitroi are o experiență de peste 25 de ani în domeniul consultanței fiscale.

Urmărește-ne și pe Google News

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Potrivit informațiilor Profit.ro, Mihaela Mitroi va continua colaborarea cu EY din postura de consultant independent.

Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite CITEȘTE ȘI Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite

Mitroi a ajuns în 2019 la EY, una dintre cele mai mari firme din domeniu, după ce la începutul aceluiași an a plecat din compania de consultanță PWC, unde lucra din 1997.

La PWC, a început să lucreze din 1997, iar în 2004 a devenit Partner, ulterior fiind și Tax and Legal Services Leader pentru România, Moldova și SEE.

viewscnt
Afla mai multe despre
mihaela mitroi
ey
pwc
consultant fiscal