Rata șomajului în București a scăzut la 1,3%

Rata șomajului în București a scăzut la 1,3%
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mai 2019

Rata șomajului înregistrată în București a scăzut la 1,3% la sfârșitul lunii aprilie, echivalentul a 15.575 de persoane, arată datele publicate miercuri de Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă (AMOFM) București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Comparativ cu luna precedentă, când rata șomajului a fost de 1,31 %, în aprilie acest indicator a înregistrat o scădere cu 0,76%, scrie Agerpres.

Operatorii din turism insistă din nou pentru legalizarea bacșișului în restaurante și baruri și cer Finanțelor să le accepte cererea. De partea cealaltă, reprezentanții clienților se opun: Eu să decid dacă dau sau nu! CITEȘTE ȘI Operatorii din turism insistă din nou pentru legalizarea bacșișului în restaurante și baruri și cer Finanțelor să le accepte cererea. De partea cealaltă, reprezentanții clienților se opun: Eu să decid dacă dau sau nu!

Din numărul total de șomeri înregistrat la nivelul Capitalei, 8.346 erau femei, în timp ce 1.991 erau beneficiari de indemnizație de șomaj, iar 13.584 erau șomeri neindemnizați.

viewscnt
Afla mai multe despre
somaj
amofm