Regionala București a ANAF a deschis încă 28 de ghișee, dedicate persoanelor fizice

Regionala București a ANAF a deschis încă 28 de ghișee, dedicate persoanelor fizice
scris 5 feb 2021

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București (DGRFP) a suplimentat numărul ghișeelor deja deschise cu alte 28, acestea fiind dedicate persoanelor fizice arondate sectoarelor din București și județul Ilfov, potrivit ANAF. Totodată, ANAF a transmis că regretă disconfortul creat de transmiterea de somații de către Administrația Sector 6 a Finanțelor Publice, către contribuabili care au achitat taxele.

Ghișeele nou deschise funcționează în sediile Trezoreriilor de sector și ale județului Ilfov. Astfel, sediile unde au fost suplimentate ghișeele sunt următoarele:

  • pentru sectorul 1, Str. LONDRA 10
  • pentru sectorul 2, Bd. FERDINAND I  89
  • pentru sectorul 3, Str. CIREȘULUI 6
  • pentru sectorul 4, Bd. PIEPTĂNARI 31
  • pentru sectorul 5, Bd. NAȚIUNILE UNITE 6-8
  • pentru sectorul 6, Calea GIULEȘTI 3
  • pentru județul ILFOV, str. LUCREȚIU PĂTRĂȘCANU 10

Aspectele privind comunicarea somațiilor de către Administrația Sector 6 a Finanțelor Publice, către contribuabilii care au achitat taxele, au pus în evidență, încă o dată, nevoia digitalizării proceselor de activitate ale Agenției.

Administrația Sector 6 a Finanțelor Publice gestionează un număr de 176.062 contribuabili persoane fizice, iar personalul dedicat deservirii acestei activități este de 29 de funcționari.

"Regretăm disconfortul creat și vă asigurăm că întreprindem toate demersurile pentru a le facilita contribuabililor procesul de conformare voluntară la declararea și plata obligațiilor bugetare", a transmis ANAF.

viewscnt
Afla mai multe despre
anaf
bucuresti
persoane fizice
ghișee