Apple se pregătește să lanseze mai multe produse, dar, probabil, nu va organiza un eveniment de primăvară. Motivul

Apple se pregătește să lanseze mai multe produse, dar, probabil, nu va organiza un eveniment de primăvară. Motivul
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 mar 2024

În primăvara acestui an, Apple va lansa mai multe produse noi, însă, cel mai probabil, nu le va dedica un eveniment special.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple nu va organiza un eveniment dedicat lansării noilor sale produse în primăvara acestui an, scrie Bloomberg, citând surse din cadrul companiei.

Spre deosebire de evenimentul din toamnă, care n-a lipsit din niciun an de la primul iPhone, Apple nu organizează un eveniment de lansare în fiecare primăvară, iar anul acesta va fi una dintre primăverile în care Apple nu va avea un astfel de eveniment.

Apple s-a răzgândit, nu va dezactiva aplicațiile progresive în Europa CITEȘTE ȘI Apple s-a răzgândit, nu va dezactiva aplicațiile progresive în Europa

Compania americană este așteptă să lanseze două noi iPad-uri. Seria de top iPad Pro va trece la un nou design, cu ecran OLED și cip M3.

Dacă informația se va concretiza, va fi prima schimbare de design a acestei serii de tablete din 2018, de când a început să folosească liniile drepte ale iPhone-urilor.

Și seria iPhone Air va avea modele noi din această primăvară. Este de așteptat ca alături de modelul cu ecran de 10,9 inch Apple să lanseze și unul cu ecran de 12,9 inch.

Tot în această primăvară Apple ar putea lansa două noi laptopuri MacBook Air, cu cip M3 și ecrane de 13 și 25 inch.

Nici tabletele și nici laptopurile Apple nu au mai primit modele noi din 2022.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
eveniment
ipad
mac