Chiria pentru casele din SUA cu propriul teren, la cel mai înalt nivel din 2006

Chiria pentru casele din SUA cu propriul teren, la cel mai înalt nivel din 2006
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mai 2021

Chiria pentru casele din SUA, cele independente, care au propriul teren, a crescut la cel mai înalt nivel înregistrat din 2006 până în prezent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În martie creșterea a fost de 4,3%, comparativ cu martie 2020, conform Bloomberg.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Anterior a fost relatat că piața de real estate din SUA a atins un nivel ridicat, jumătate din casele scoase la vânzare primind o ofertă fermă într-o săptămână de la listare, un ritm neîntâlnit până acum. 

Ritmul este explicat de specialiști prin ratele ipotecare scăzute la un nivel record și cererea de case mai mari sau mai ieftine în contextul muncii la distanță.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

Cumpărătorii din New York și California care primesc undă verde de la angajatori să lucreze de la distanță licitează în orașe mai ieftine, precum Atlanta, Dallas și Grand Rapids (Michigan).

În Atlanta, unii cumpărători încearcă să câștige licitația trimițând scrisori personale și chiar oferind vânzătorilor cadouri de până la 2.000 de dolari doar pentru acceptarea ofertei lor, arată un agent imobiliar.

viewscnt
Afla mai multe despre
sua
piata muncii
locuri de munca
economia americana
economia sua
pandemie
revenire pandemie