Hong Kong - în criză de hârtie igienică

 Hong Kong - în criză de hârtie igienică
scris 5 feb 2020

Locuitorii din Hong Kong s-au confruntat în ultimele zile cu un deficit de măști medicale necesare pentru a se proteja de epidemia de coronavirus însă acum ar putea să se confrunte cu o problemă mult mai gravă, lipsa de hârtie igienică, informează Bloomberg.

Sulurile de hârtie igienică nu erau disponibile miercuri seară în mai multe supermarketuri din oraș după ce pe rețelele de social media au circulat postări care arătau rafturi goale și cumpărători care stăteau la coadă în încercarea de a cumpăra hârtie igienică. Aceasta este ultima criză cu care se confruntă un oraș care încearcă să se izoleze de China continentală și să împiedice răspândirea coronavirusului, arată Agerpres.

FOTO Facebook acordă mai mult control părinților asupra copiilor care folosesc Messenger CITEȘTE ȘI FOTO Facebook acordă mai mult control părinților asupra copiilor care folosesc Messenger

Deocamdată nu este clar care este cauza acestei crize de hârtie igienică însă pe rețelele de social media circulă zvonuri referitoare la posibile întârzieri apărute în lanțurile de aprovizionare din China continentală.

Un jurnalist de la Bloomberg care a vizitat opt supermarketuri din principalul district financiar din Hong Kong nu a găsit hârtie igienică la niciunul dintre aceste magazine.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
hong kong
hartie igieniza
criza