Hong Kong - în criză de hârtie igienică

 Hong Kong - în criză de hârtie igienică
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 feb 2020

Locuitorii din Hong Kong s-au confruntat în ultimele zile cu un deficit de măști medicale necesare pentru a se proteja de epidemia de coronavirus însă acum ar putea să se confrunte cu o problemă mult mai gravă, lipsa de hârtie igienică, informează Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sulurile de hârtie igienică nu erau disponibile miercuri seară în mai multe supermarketuri din oraș după ce pe rețelele de social media au circulat postări care arătau rafturi goale și cumpărători care stăteau la coadă în încercarea de a cumpăra hârtie igienică. Aceasta este ultima criză cu care se confruntă un oraș care încearcă să se izoleze de China continentală și să împiedice răspândirea coronavirusului, arată Agerpres.

FOTO Facebook acordă mai mult control părinților asupra copiilor care folosesc Messenger CITEȘTE ȘI FOTO Facebook acordă mai mult control părinților asupra copiilor care folosesc Messenger

Deocamdată nu este clar care este cauza acestei crize de hârtie igienică însă pe rețelele de social media circulă zvonuri referitoare la posibile întârzieri apărute în lanțurile de aprovizionare din China continentală.

Un jurnalist de la Bloomberg care a vizitat opt supermarketuri din principalul district financiar din Hong Kong nu a găsit hârtie igienică la niciunul dintre aceste magazine.

viewscnt
Afla mai multe despre
hong kong
hartie igieniza
criza