Renault ar putea lansa un nou automobil electric care să concureze cu Model 3 de la Tesla

Renault ar putea lansa un nou automobil electric care să concureze cu Model 3 de la Tesla
scris 9 oct 2019

Constructorul auto francez Renault SA vrea să țină pasul cu rivalii în încercarea de a profita de creșterea cererii pentru automobile electrice în Europa, prin lansarea de noi modele, posibil cu ajutorul partenerului japonez Nissan Motor Co, informează Bloomberg.

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

Proprietarul Dacia se gândește să lanseze un nou automobil electric, mai mare decât modelul actual Zoe, care să concureze cu rivali precum Model 3 de la Tesla sau ID.3 de la Volkswagen. Noul automobil ar putea fi produs pe o platformă comună cu Nissan și Mitsubishi Motors Corp., a declarat directorul comercial pentru automobile electrice de la Renault, Emmanuel Bouvier, scrie Agerpres.

Dacă îți vinzi online vechile produse Burberry, casa de modă ar putea să te invite la un ceai CITEȘTE ȘI Dacă îți vinzi online vechile produse Burberry, casa de modă ar putea să te invite la un ceai

"Lucrăm la dezvoltarea unei game de modele astfel încât să acoperim toate segmentele cu automobile electrice", a spus Bouvier, adăugând că noul vehicul ar putea fi o versiune electrică a unui model existent.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault
automobil electric
model 3