Twitter începe astăzi concedierile. Unii angajați au fost lăsați, brusc, fără acces la e-mail sau conversațiile de grup

Twitter începe astăzi concedierile. Unii angajați au fost lăsați, brusc, fără acces la e-mail sau conversațiile de grup
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 4 nov 2022
Twitter a confirmat că vrea să înceapă de astăzi să reducă personalul, într-un e-mail adresat angajaților. Mai mult, unii angajați au fost lăsați, brusc, fără acces la e-mail sau conversațiile de grup de pe Slack, potrivit Bloomberg. 
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Miliardarul Elon Musk intenționează să elimine jumătate din forța de muncă a Twitter, punând în practică planurile de reducere a costurilor la platforma de socializare pe care a achiziționat-o luna trecută cu 44 de miliarde de dolari, au declarat, anterior, persoane care au cunoștință de acest lucru.

Startup-ul românesc ZoidPay și-a asigurat un angajament de investiții de 75 milioane dolari de la grupul GEM, cu sediul în Bahamas și un portofoliu de 3,4 miliarde dolari CITEȘTE ȘI Startup-ul românesc ZoidPay și-a asigurat un angajament de investiții de 75 milioane dolari de la grupul GEM, cu sediul în Bahamas și un portofoliu de 3,4 miliarde dolari
"În efortul de a aduce Twitter pe o cale sănătoasă, vom iniția procesul dificil de reducere a forței de muncă la nivel global. Recunoaștem că acest lucru va avea un impact asupra numărului de persoane care au adus contribuții valoroase la Twitter, dar această acțiune este, din păcate, necesară pentru a asigura succesul companiei pe viitor", a declarat conducerea Twitter într-un e-mail analizat de Bloomberg. 

Compania îi va informa pe angajații afectați vineri la ora 9:00 (San Francisco), potrivit e-mailul-ui.  Anuntarea condeierilor ar urma sa fie facuta tot pe e-mail. Pe fondul disponibilizărilor, Twitter intenționează să închidă temporar birouri și să suspende accesul la ecusoane "pentru a contribui la asigurarea siguranței fiecărui angajat, precum și a sistemelor Twitter și a datelor clienților", se arată în mesajul intern.

Compania a început să taie accesul unor angajati la e-mail și Slack în noaptea de joi spre vineri. Unii angajați care au fost privați de aceste instrumentele de lucru bănuiesc că locurile lor de muncă au fost desființate, deși nu au primit încă nicio confirmare oficială, notează Bloomberg.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
musk
twitter
preluare twitter
concedieri twitter