Legal Marketing & Chambers and Partners – parteneriat exclusiv de excelență din 2015

Legal Marketing & Chambers and Partners – parteneriat exclusiv de excelență din 2015
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 24 feb 2021

Începută în 2015 prin implicarea noastră activă, inlcuzând sponsorship si decernarea Trofeului pe România la Gala Chambers Europe de la Amsterdam, și continuată cu două evenimente de la București la care au participat 4 reprezentanți Chambers & Partners, printre care Deputy Research și Senior Editor, tradiția parteneriatului dintre cel mai important director mondial pentru firme de avocatură și LegalMarketing continuă, după ce Brexit-ul și pandemia de Covid-19 au reașezat comunicarea și prezența firmelor românești în cel mai renumit clasament consacrat companiilor de avocatură și liderilor pieței mondiale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Cahambers & Partners, cel mai important jucător mondial pe zona de directoare consacrate societăților de avocatură, a publicat atât clasamentele europene ale celor mai importanți jucători din fiecare jurisdicție națioanală, cât și a avocaților recunoscuți ca eminenti practicieni pe zonele analizate.

Metodologia de research si ranking a Chambers a fost explicată pentru prima oară în 2015 când reprezentanții Chambers au venit în România, moment de referință pentru primul parteneriat de pe piața locală devenit apoi tadițional, între Legal Marketing si Chambers & Partners.

LegalMarketing.ro a fost Sonspor al Galei Chambers Europe 2015, de unde a transmis în direct decernarea Trofeleui către firma câștigătoare a râvnitei distincții.

PeliFilip a fost desemnată Firma de avocatură a anului 2015” din România în cadrul galei Chambers Europe Awards 2015, găzduită de hotelul Okura, din Amsterdam. Premiul din partea publicației britanice a fost înmânat de către Directorul Legal Marketing, Andrei Cristea, un moment – simbol al parteneriatului exclusiv dintre Chambers and Partners și Legal Marketing.
 
Atunci, PeliFilip a câștigat cel mai important premiu de excelență decernat de editorii ghidului britanic al Chambers Europe dedicat pieței de legal după o strânsă luptă cu alte cinci societăți juridice românești – Țuca Zbârcea & Asociații (câștigătoarea din 2014 a râvnitului premiu), Mușat & Asociații, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), Popovici Nițu & Asociații și CMS Cameron McKenna.

În același an, Chambers a trimis trei reprezentanți în România – Mattew JamesDeputy Editor Chambers Europe și alți doi invitații speciali – Georgia Brookseditor Chambers Europe și Ignacio Abellaeditor in-house Chambers Europe la Gala “Chambers – Campionii sunt aici” organizată de Legal Marketing.

Pe lângă speakerii deja anunțați, la conferință au fost prezenți, în calitate de vorbitori, Decanul Baroului București, Ion Dragne, și avocatul Ioan Dumitrașcu, reprezentantul PeliFilip.

Evenimentul a avut loc în locația exclusivistă Le Chateau și accesul s-a făcut doar în baza invitației nominale oferită de organizatori, iar liderii din piața din avocatura românească s-au bucurat inclusiv de o sesiune de întrebări și răspunsuri (Q&A) cu speakerii Chambers & Partners. Prevăzută inițial pentru 45 minute, atmosfera relaxată, calitatea întrebărilor și a liderilor din avocatura romanească prezenți la eveniment a făcut ca sesiunea de dialog și întrebări să se prelungească peste 2 ore.

În anii care au urmat, Romanian Legal Awards a confirmat de foarte multe ori, mai precis în proporție de 86% clasamentele Chambers pentru țara noastră, metodologia noastră de survey și research fiind foarte apropiată de cea a directorului englez, iar rezultatele nu puteau diferi.

Un studiu comparativ efectuat pe baza clasamentelor Chambers din ultimii 3 ani va fi dsponibil pe site-ul nostriu, LegalMarketing.ro, precum și pe cel al partenerilor noștri, Profit.ro si Hotnews.roîn zilele următoare.

Un material Legal Marketing

viewscnt
Afla mai multe despre
legal marketing
gala chambers europe