Scurgerile din gazoductele Nord Stream, cauzate de "explozii puternice"

Scurgerile din gazoductele Nord Stream, cauzate de "explozii puternice"
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 oct 2022

O anchetă preliminară asupra avariilor la cele două gazoducte Nord Stream în zona economică exclusivă daneză a Mării Baltice arată că scurgerile au fost cauzate de "explozii puternice", a anunțat poliția din Copenhaga.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Investigații suplimentare cu privire la avarierea gazoductelor Nord Stream 1 și 2 în zona economică exclusivă daneză vor fi conduse în comun de poliția din Copenhaga și Serviciul danez de securitate și informații.

CONFIRMARE Rohlik, cel mai mare supermarket online din Cehia, și-a lansat serviciile pentru publicul larg în România CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Rohlik, cel mai mare supermarket online din Cehia, și-a lansat serviciile pentru publicul larg în România

'Este încă prea devreme pentru a spune ceva despre cadrul în care cooperarea internațională cu, de exemplu, Suedia și Germania se va desfășura, întrucât depinde de câțiva actori', a indicat poliția din Copenhaga.

Descoperirile autorităților daneze par similare celor ale procurorilor suedezi, care au declarat că alte două avarii în gazoductele Nord Stream 1 și 2, care leagă Rusia de Germania prin Marea Baltică, par de asemenea că au fost cauzate de explozii și că acest caz este investigat ca sabotaj major, scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
nord stream
explozii