Grupul Agricover își extinde operațiunile în zona serviciilor IT

Grupul Agricover își extinde operațiunile în zona serviciilor IT
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 2 nov 2020

Grupul Agricover, controlat de omul de afaceri iranian Jabbar Kanani, unul dintre principalii jucători pe piața locală agricolă, își va extinde operațiunile pe zona serviciilor IT, înființând în acest sens Agricover Technology.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Agricover Technology este subsidiară a grupului Agricover și va prelua toate activitățile legate de tehnologia informației. Recent înființată, entitatea va avea un dublu rol, pe de-o parte va funcționa ca un centru de servicii cu scopul de a optimiza costurile și de a îmbunătăți calitatea serviciilor IT pentru companiile din grup, iar pe de altă parte va fi direct responsabilă de realizarea și implementarea strategiei de digitalizare a grupului nostru", a declarat pentru Profit.ro directorul general Agricover Holding, Liviu Dobre.

Analiștii și-au revizuit estimările privind recolta de porumb a UE din cauza secetei în principalele țări producătoare CITEȘTE ȘI Analiștii și-au revizuit estimările privind recolta de porumb a UE din cauza secetei în principalele țări producătoare

Cu un capital de 45.000 de lei, noua companie este autorizată să desfășoare activități de editare a altor programe software (cod CAEN 5829) și este controlată integral de Agricover Holding.

Grupul Agricover Holding are peste 1.000 de angajați și servește circa 5.700 de clienți fermieri.

În octombrie 2019, compania israeliană Adama, furnizor de soluții integrate pentru protecția plantelor, controlată de un producător chinez, a cumpărat 10% din acțiunile firmei agricole Agricover, parte a grupului Agricover controlat de omul de afaceri iranian Jabar Kanani.

viewscnt
Afla mai multe despre
agricover
societate
infiintare
tehnologia informatiei