Aqua park-ul fraților Cristescu, deschis la jumătatea lui iunie, a atras 20.000 vizitatori, doar un sfert sunt localnici

Aqua park-ul fraților Cristescu, deschis la jumătatea lui iunie, a atras 20.000 vizitatori, doar un sfert sunt localnici
scris 3 aug 2016

Aqua park-ul din cadrul Arsenal Park de la Orăștie, fosta unitate militară transformată de frații Emil și Marius Cristescu în cel mai întins complex turistic și de agrement din România, a atras, în prima lună și jumătate de funcționare, 15.000 de vizitatori din alte județe, dintr-un total de 20.000 de clienți.

În complex au fost deschise, la jumătatea lunii iunie, un centru SPA și o sală de sport multifuncțională, investiții în valoare de 12,5 milioane de lei. În prima lună plină de funcționare, aqua park-ul a primit peste 15.000 de vizitatori plătitori, la care se adaugă alți 5.000 de clienți din ultimele două săptămâni din iunie. "Din totalul de 20.000 de vizitatori ai aqua park-ului, doar un  sfert au fost localnici, din Hunedoara, restul venind din alte zone ale țării", sunt datele Arsenal Park.

Și bogații plâng, dar de fericire CITEȘTE ȘI Și bogații plâng, dar de fericire

În aceeași perioadă, de la inaugurarea noilor investiții, în complexul Arsenal Park s-au cazat aproximativ 3.500 de turiști. "Ne așteptăm ca în luna august să avem peste 20.000 de vizitatori la aqua park și peste 5.000 de cazați în complex", a declarat Marius Cristescu.

Aqua park-ul poate găzdui 1.000 de vizitatori vara și 300 în restul anului.

Arsenal Park a fost înființat în 2009 pe un teren de 80 de hectare care aparținea unei foste fabrici de armament din Orăștie, cumpărată de frații Emil și Marius Cristescu în 2001, după mai multe încercări. De la deschidere și până acum au fost investite în complexul turistic aproximativ 20 de milioane de euro.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
aqua park
orastie
arsenal park
vizitatori