A fost desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția lotului 4 al drumului expres Craiova - Pitești

A fost desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția lotului 4 al drumului expres Craiova - Pitești
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 feb 2021

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că a fost desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția lotului 4 al drumului expres Craiova - Pitești, fiind vorba despre asocierea SA&PE Construct - Spedition UMB - Tehnostrade.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Valoarea contractului este de peste 617 milioane de lei, fără TVA. Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a prezentat stadiul lucrărilor pe primele trei loturi, menționând că tronsonul 2 Balș-Slatina ar putea fi finalizat în acest an, scrie News.ro.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Drulă a precizat că banii pentru acest proiect provin din fonduri europene.

Durata contractului este de 36 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare și 24 de luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție ofertată este de 10 ani.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția drumului expres Craiova – Pitești, Tronsonul 4, cu o lungime de 31,88 km.

Conform sursei citate, traseul drumului expres se desfășoară pe teritoriul județului Argeș și începe la sud de localitatea Lunca Corbului (km 89+300), traversează localitățile Albota și Costești, ocolește pe la sud localitatea Bradu, după care se racordează la Autostrada A1, București – Pitești, la km 121+185.

VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică CITEȘTE ȘI VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

viewscnt
Afla mai multe despre
craiova - pitești
drum expres
cnair