Achitarea taxei de pod de la Fetești - Cernavodă se suspendă provizoriu începând cu 1 iunie

Achitarea taxei de pod de la Fetești - Cernavodă se suspendă provizoriu începând cu 1 iunie
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mai 2023

Achitarea peajului la Fetești - Cernavodă se suspendă provizoriu începând cu data de 1 iunie 2023, până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a podului peste brațul Borcea, dar nu mai târziu de 31 august 2023, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Marți, 30.05.2023, a fost publicat în Monitorul Oficial al României nr. 476/2023 Ordinul nr. 1.178/2023 privind stabilirea unor derogări de la prevederile Ordinului ministrului Transporturilor nr. 1.836/2018 pentru aprobarea unor tarife aplicate de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA. Astfel, pentru fluidizarea traficului în perioada sezonului estival s-a decis suspendarea aplicării tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Fetești și Cernavodă începând cu data de 01 iunie 2023 până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a Podului peste brațul Borcea, dar nu mai târziu de 31 august 2023", se spune într-un comunicat al CNAIR.

ULTIMA ORĂ Patru companii auto de importanță semnificativă în industria de camioane și autobuze semnează pentru o structură de tip holding CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Patru companii auto de importanță semnificativă în industria de camioane și autobuze semnează pentru o structură de tip holding

Compania de drumuri informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi că peajul achitat prin intermediul SIEGMCR în perioada de suspendare va putea fi utilizat în decurs de 12 luni de la data achitării, conform prevederilor legale în vigoare.

"De asemenea, facem precizarea că în stația de taxare Fetești nu se vor realiza verificări cu privire la achitarea peajului, sens în care, pe perioada suspendării tarifului, trecerile efectuate nu vor diminua numărul trecerilor achitate anterior datei de 01.06.2023 și neutilizate", menționează CNAIR.

Pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a Podului peste brațul Borcea s-au instituit restricții de circulație pe A2 între Fetești și Cernavodă, fiind închis sensul de circulație Constanța - București. Circulația vehiculelor se desfășoară pe podul alăturat pe o singură bandă pe sens, între km 147+015 și km 144+235.

viewscnt
Afla mai multe despre
taxa
fetesti
pod