Acționarii Nissan au rupt orice legătură cu Carlos Ghosn

Acționarii Nissan au rupt orice legătură cu Carlos Ghosn
scris 8 apr 2019

Acționarii constructorului auto japonez Nissan Motor Co au aprobat luni înlăturarea lui Carlos Ghosn din Consiliul de Administrație, întrerupând ultimele legături cu omul care a salvat compania de la faliment în urmă cu două decenii, dar care acum este acuzat de nereguli financiare, transmit Reuters și AFP.

De asemenea, acționarii care s-au reunit într-o adunare generală extraordinară la câteva zile după ce procurorii l-au arestat, din nou, pe Ghosn, pentru un alt director de la Nissan, Greg Kelly, care este și el acuzat de nereguli financiare, scrie Agerpres.

Circulația pe linia de tramvai 41 va fi suspendată, în lunile iulie și august, între Podul Grant și terminalul Ghencea CITEȘTE ȘI Circulația pe linia de tramvai 41 va fi suspendată, în lunile iulie și august, între Podul Grant și terminalul Ghencea

Această adunare generală extraordinară, care a durat trei ore, s-a deschis cu regretele exprimate de directorul general de la Nissan, Hiroto Saikawa, care în tradiția japoneză și-a cerut scuze în fața întregii echipe. "Am responsabilitatea de a stabiliza alianța și de a minimiza efectele asupra operațiunilor noastre și stresul în rându angajaților", a spus Hiroto Saikawa în fața celor 4.200 de participanți la adunare generală extraordinară.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
carlos ghosn
nissan