Acționarii Romaero au revocat președintele Consiliului de Administrație și au numit patru membri în CA

Acționarii Romaero au revocat președintele Consiliului de Administrație și au numit patru membri în CA
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 dec 2017

Acționarii Romaero București, companie de stat specializată în întreținerea și repararea avioanelor de transport de pasageri sau cargo, l-au revocat pe președintele Mircea Toma Modran din Consiliul de Administrație, precum și pe Teodor Iulian Gheorghe, arată un raport al companiei, publicat pe site-ul Bursei de Valori București (BVB).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În plus, au fost aleși noi membri în board, Alexandru Bușcu, Doina Variu și Adriana Sîrzea, cu o durată de patru luni, dar și Aurelian Mircea Radu Trifa, cu un mandat de patru ani începând din 14 decembrie, scrie News.ro.

De asemenea, actionarii vor alege noi membri în Consiliul de Administrație, subiectul aflându-se pe ordinea de zi a ședinței din 14 decembrie.

O nouă lovitură pentru bănci: OTP Bank pierde al treilea proces pe clauze abuzive cu ANPC CITEȘTE ȘI O nouă lovitură pentru bănci: OTP Bank pierde al treilea proces pe clauze abuzive cu ANPC

Pentru primele nouă luni ale anului, Romaero a raportat pierderi de 16,95 milioane lei, mai mici cu 37% față de perioada similară a anului trecut, când s-au ridicat la 26,93 milioane lei.

Romaero, companie controlată de Ministerul Economiei, are circa 760 de salariați și are o valoare de piață de 170,5 milioane lei (36,7 milioane euro). Compania a înregistrat anul trecut pierderi de 60,3 milioane lei. Prin bugetul de venituri și cheltuieli, Romaero a estimat că va încheia acest an cu pierderi de 44,18 milioane lei și venituri totale de 62,7 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
romaero