Aeroporturi București semnează pe 5 ani cu Motorola

Aeroporturi București semnează pe 5 ani cu Motorola
scris 23 ian 2020

Motorola Solutions a anunțat, joi, că i-a fost atribuit, de către Compania Națională Aeroporturi București (CNAB), un contract de servicii pe 5 ani, prin care compania va asigura o funcționare 24/7 a stațiilor radio TETRA pe aeroporturile din București.

CNAB procesează aproximativ 65% din traficul de pasageri, de mărfuri și poștă din România și reprezintă principalul hub de aviație al țării, scrie News.ro.

”Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu Băneasa București se bazează pe stațiile radio digitale TETRA pentru comunicații sigure 24/7. Pentru a asigura funcționarea continuă și fiabilă a rețelei TETRA, Compania Națională Aeroporturi București a atribuit un contract de servicii  pe 5 ani companiei Motorola Solutions”, se arată în comunicat.

Tesla depășește Volkswagen și devine a doua mare companie auto în funcție de capitalizare, cu o valoare de 100 miliarde dolari CITEȘTE ȘI Tesla depășește Volkswagen și devine a doua mare companie auto în funcție de capitalizare, cu o valoare de 100 miliarde dolari

În cadrul contractului, Motorola Solutions va oferi asistență tehnică, întreținere, reparații și servicii de management. Contractul de servicii va permite operatorului aeroportului să reducă timpii morți, să răspundă eficient în orice moment și să se pregătească pentru provocări viitoare.

De mai bine de 25 de ani, Motorola Solutions este un partener pentru organizațiile însărcinate cu siguranța publică din România, oferind soluții radio digitale TETRA.

De asemenea, compania are experiență în furnizarea de sisteme radio TETRA pentru aeroporturi din întreaga lume, inclusiv pentru aeroporturile europene Barcelona-El Prat din Spania, Gardermoen din Norvegia și pentru aeroporturile germane din Munchen, Köln/Bonn, Stuttgart și Baden-Airpark, printre multe altele.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
motorola solutions
aeroporturi bucuresti