Marcel Vela anunță că polițiștii de la Rutieră vor fi dotați cu camere video: Nu o să mai găsiți deputați care înjură polițistul

Marcel Vela anunță că polițiștii de la Rutieră vor fi dotați cu camere video: Nu o să mai găsiți deputați care înjură polițistul
scris 23 ian 2020

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat, miercuri seară, că și-a propus achiziționarea de camere video pentru agenții de la Poliția Rutieră. ”Nu o să mai găsiți deputați care înjură polițistul și nici polițiști rutieri care abuzează de funcția lor”, a spus Vela.

”Vom cumpăra camere video pentru fiecare polițist de la Rutieră care va eradica fenomenul corupției la Poliția Rutieră, va responsabiliza polițistul în dialog cu șoferul și, în aceași timp, șoferul în dialog cu polițistul, fiind proba camerei”, a anunțat Marcel Vela la B1 TV.

Realizarea autostrăzii Pitești-Sibiu - pusă în pericol de gândaci. România discută la Bruxelles cum să îi mute CITEȘTE ȘI Realizarea autostrăzii Pitești-Sibiu - pusă în pericol de gândaci. România discută la Bruxelles cum să îi mute

Ministrul spune că, în acest fel, polițiștii nu vor mai abuza de funcția lor și nici parlamentarii nu își vor mai permite să înjure polițistul, scrie News.ro.

”Nu o să mai  găsiți deputați care înjură polițistul și nici polițiști rutieri care abuzează de funcția lor”, a mai spus Vela.

Ministrul de Interne, Marcel Vela a anunțat că luna aceasta va prezenta o propunere de eficientizare și restructurare a Ministerului Afacerilor Interne, astfel încât acest minister să crească în percepția românilor privind încrederea.

viewscnt
Afla mai multe despre
politia rutiera
marcel vela