Airbus a vândut mai multe aeronave decât Boeing

Airbus a vândut mai multe aeronave decât Boeing
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 nov 2019

Airbus a avut în octombrie 415 comenzi pentru avioane, extinzându-și dominația asupra Boeing, care încă se confruntă cu probleme legate de modelul 737 MAX, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Luna trecută, operatorul indian low-cost IndiGo a făcut o comandă în valoare de cel puțin 33 de miliarde dolari pentru 300 de avioane din familia Airbus A320, aceasta fiind una dintre cele mai importante comenzi primite vreodată de producătorul aeronautic european Airbus din partea unei singure companii aeriene, scrie Agerpres.

FOTO SEAT face o mișcare neașteptată și intră pe piața scuterelor, dar direct cu un produs electric CITEȘTE ȘI FOTO SEAT face o mișcare neașteptată și intră pe piața scuterelor, dar direct cu un produs electric

De asemenea, grupul aeronautic european a anunțat 12 comenzi pentru modelul său A330neo de la un cumpărător neidentificat.

În urma acestor acorduri, Airbus a avut în perioada ianuarie-octombrie comenzi pentru 718 de aeronave, sau 542 după anulări.

Boeing a reportat 170 de comenzi în primele nouă luni din acest an, sau 54 după anulări. De asemenea, Airbus a livrat 648 avioane în primele 10 luni din 2019.

viewscnt
Afla mai multe despre
airbus
boeing