Audi a lansat producția de motoare electrice la fabrica din Ungaria. E-tron – primul beneficiar

Audi a lansat producția de motoare electrice la fabrica din Ungaria. E-tron – primul beneficiar
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 25 iul 2018

Audi a început producția în serie a motoarelor electrice la fabrica sa din Győr, nord-vestul Ungariei, primele motoare care vor ieși de pe linia de asamblare urmând să fie folosite pentru echiparea viitorului Audi e-tron quattro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Motoarele electrice vor fi produse cu o cadență inițială de 400 de unități pe zi, ritm care va putea fi crescut ulterior.

Producția inițială este destinată pentru modelul Audi e-tron quattro, primul autoturism complet electric al companiei, ce va fi fabricat în Belgia.

FOTO Primele imagini din interiorul Audi e-tron, primul SUV electric al mărcii și primul astfel de model al unui producător european de automobile CITEȘTE ȘI FOTO Primele imagini din interiorul Audi e-tron, primul SUV electric al mărcii și primul astfel de model al unui producător european de automobile

SUV-ul Audi e-tron quattro a fost prezentat cu camuflaj la Geneva, la începutul lunii martie și a fost anunțat pentru această toamnă, la Salonul Auto din San Francisco. Lansarea comercială este programată pentru anul viitor, cu un preț de pornire de 80.000 de euro pentru piața din Germania.  

Audi e-tron va concura direct cu Tesla Model X și va fi primul model de serie complet electric al companiei germane, dintr-o gamă de trei modele pregătită până în anul 2020. De altfel, începând cu anul 2025, toate modelele Audi vor avea propulsie electrică sau hibridă.

viewscnt
Afla mai multe despre
audi
motoare electrice
ungaria
e-tron
gyor
productie de serie