Benzinăriile Lukoil și Mol din Ungaria limitează alimentările și cantitatea de combustibil. Condițiile impuse

Benzinăriile Lukoil și Mol din Ungaria limitează alimentările și cantitatea de combustibil. Condițiile impuse
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 aug 2022

Benzinăriile Lukoil permit alimentarea a doar 20 de litri pentru fiecare autoturism, iar la stațiile Mol se permite o singură alimentare pe zi. Măsurile sunt luate din cauza stocurilor mici de combustibili din această țară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

LukOil permite alimentarea a doar 20 de litri în cazul stațiilor de joasă presiune, iar la cele de înaltă presiune se permite alimentarea a 150 de litri, a declarat operatorul rețelei, Normbenz Magyarország Kft., potrivit g4media.ro.

Proprietarul a mai spus că investighează în permanență posibilitatea suspendării funcționării unor unități. Societatea s-a interesat și de posibilitatea de a crește prețul oficial de 480 HUF pe litru, pentru ca rețeaua să atingă rentabilitatea pentru distribuția de benzină și motorină cu preț limitat.

China persistă în strategia sa zero Covid: Zeci de mii de turiști sunt blocați pe o insulă, ”Hawaii-ul chinez”, din cauza unui focar CITEȘTE ȘI China persistă în strategia sa zero Covid: Zeci de mii de turiști sunt blocați pe o insulă, ”Hawaii-ul chinez”, din cauza unui focar

Întrucât prețul de achiziție pe piața internă și prețul de consum sunt aceleași, toate costurile de exploatare sunt suportate de Normbenz Magyarország Kft., care operează stațiile de alimentare, a anunțat compania, care a adăugat că un calcul exact este problematic, deoarece prețul serviciilor de utilități este în continuă creștere.

Din același motiv, rețeaua Mol a anunțat că autoturismele pot fi alimentate o singură dată pe zi, indiferent de prețul la care cineva cumpără combustibil de la benzinărie.

viewscnt
Afla mai multe despre
ungaria
lukoil
mol
limita
cantitate
20 litri
alimentare
combustibil