Blue Air a introdus patru noi zboruri directe din București

Blue Air a introdus patru noi zboruri directe din București
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 oct 2020

Blue Air introduce din vara lui 2021 noi destinații de vacanță, incluzând în programul de zbor patru dintre cele mai populare insule mediteraneene: Creta, Zakynthos, Rodos și Sardinia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Blue Air va opera două frecvențe pe săptămână pe aceste rute în perioada 15 mai - 12 octombrie 2021.

EXCLUSIV Fotografii inedite și secretele noilor Sandero și Logan. Cum a fost Dacia la un pas să depășească Renault Clio CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Fotografii inedite și secretele noilor Sandero și Logan. Cum a fost Dacia la un pas să depășească Renault Clio

„Sperăm că, prin introducerea acestor zboruri, am reușit să le facem o bucurie tuturor pasagerilor noștri care iubesc vacanțele pe litoral și care visează să exploreze aceste adevărate paradisuri estivale. Experiența petrecerii unui sejur pe o insula mediteraneeană este una cu totul specială, iar echipa Blue Air își propune să ofere românilor prilejul de a-și îndeplini visul descoperirii unor destinații inedite și de a-și relua planurile de vacanță pe care au fost nevoiți să le amâne anul acesta,” a declarat Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați.

Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. 

viewscnt
Afla mai multe despre
blue air
bucuresti