Blue Air redirecționează către Liege și în următoarele două zile cursele programate spre Bruxelles

Blue Air redirecționează către Liege și în următoarele două zile cursele programate spre Bruxelles
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 mar 2016

Compania aeriană low-cost Blue Air a anunțat, joi, că redirecționează cursele programate vineri și sâmbătă dinspre România către Bruxelles spre aeroportul din Liege, oraș situat la 80 de kilometri de Bruxelles, măsura fiind aplicată și în zilele anterioare, în condițiile în care a primit informări de la autoritățile belgiene că aeroportul din Bruxelles va rămâne închis.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a redirecționat începând de marți zborurile către Bruxelles, din cauza anulării curselor pe aeroportul din capitala Belgiei, după atentatele de marți, scrie News.ro

“Ținând cont de faptul că Aeroportul Bruxelles Zaventem va fi în continuare închis în următoarele zile, compania Blue Air a luat măsurile necesare pentru a asigura în deplină siguranță operarea zborului 0B123/124 București – Bruxelles – București din 25 martie 2016, precum și a zborului 0B223/224 Bacău – Bruxelles – Bacău din 26 martie 2016”, se arată într-un comunicat al companiei.

Orele de zbor rămân neschimbate, iar pasagerii vor fi transferați gratuit cu autocarul între Gara de Nord din Bruxelles și aeroportul din Liege.

Vânzările Deichmann au crescut cu 12% anul trecut CITEȘTE ȘI Vânzările Deichmann au crescut cu 12% anul trecut

Anterior, compania aeriană de stat Tarom a anunțat că a anulat și cursele de vineri, sâmbătă și duminică pe ruta București-Bruxelles, după ce a primit informări de la autoritățile belgiene că Aeroportul Bruxelles Zaventem va rămâne închis.

Tarom a ales o altă soluție pentru pasagerii care aveau bilete pe cursele de Bruxelles. Aceștia vor fi acceptați, fără costuri suplimentare, pe cursele de pe ruta  București - Amsterdam, pe care Tarom a introdus o aeronavă cu o capacitate mai mare, sau pot solicita reprogramarea, pentru alte zile, pe destinațiile Paris, Londra, Frankfurt și Munchen. 

viewscnt
Afla mai multe despre
blue air