Tarom anulează toate cursele pe ruta București-Bruxelles până duminică, inclusiv

Tarom anulează toate cursele pe ruta București-Bruxelles până duminică, inclusiv
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 mar 2016

Compania aeriană de stat Tarom a anulat și cursele de vineri, sâmbătă și duminică pe ruta București-Bruxelles, după ce a primit informări de la autoritățile belgiene că Aeroportul Bruxelles Zaventem va rămâne închis, după atentatele teroriste de marți dimineață, soldate cu peste 30 de morți și peste 200 de răniți, a anunțat, joi, compania aeriană.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pasagerii care au cumpărate bilete pe zborurile operate de compania aeriană pe ruta București - Bruxelles vor fi acceptați, fără costuri suplimentare, pe cursele de pe ruta  București - Amsterdam din zilele respective sau pot solicita reprogramarea, pentru alte zile, pe destinațiile Paris, Londra, Frankfurt și Munchen, potrivit Tarom și citat de News.ro

"Conform informărilor primite din partea autorităților belgiene,  aeroportul Bruxelles Zaventem rămâne, în continuare, închis. Ținând cont de acest fapt, compania Tarom informează că  zborurile pe ruta București - Bruxelles - București din zilele de 25 martie, 26 martie și respectiv 27 martie vor fi anulate", a precizat compania, într-un comunicat. 

În plus, compania a anunțat că va continua să opereze, în următoarele zile, pe cursele de Amsterdam cu o aeronavă  Airbus A310 cu o capacítate de 209 locuri, mai mare decât în mod obișnuit.

BCR câștigă la Înalta Curte un proces pe clauze abuzive cu un grup de clienți CITEȘTE ȘI BCR câștigă la Înalta Curte un proces pe clauze abuzive cu un grup de clienți

Joi, Tarom a introdus o cursă suplimentară pe ruta București - Amsterdam și retur, pentru a face față solicitărilor din partea pasagerilor.

După producerea atentatelor din Belgia, Tarom a anulat sau redirecționat zborurile către Bruxelles. Până la atentatele de marți, compania opera zilnic, în mod obișnuit, două curse dus-întors pe ruta București-Bruxelles. 

Miercuri, operatorul aerian a instalat, temporar, un punct de lucru în Terminalul 2 din aeroportul Schipol Amsterdam, în fata liniei 12-13 de check–in.

Tarom a precizat că se află în legătură permanentă cu Celula de Criză a Ministerului Afacerilor Externe al României  (MAE) și cu reprezentanții ambasadelor României la Haga și în Belgia.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
bucurești-bruxelles