Blue Origin a amânat lansarea vehiculului spațial New Shepard, din cauza vântului puternic

Blue Origin a amânat lansarea vehiculului spațial New Shepard, din cauza vântului puternic
scris 11 oct 2021

Compania spațială Blue Origin, a miliardarului Jeff Bezos, a amânat lansarea vehiculului New Shepard, la bordul căruia se va afla actorul William Shatner, din serialul Star Trek, pentru ziua de miercuri în loc de marți, din cauza vântului puternic prognozat de meteorologi, transmite Reuters.

"Din cauza vântului prognozat pentru marți, 12 octombrie, echipa operațională a misiunii Blue Origin a luat decizia de a amâna misiunea de lansare a NS-18 pentru ziua de miercuri, 13 octombrie”, a anunțat compania într-un comunicat.

Tranzacție - Grupul elvețian Autonet a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni al Augsburg International, distribuitor român de piese auto CITEȘTE ȘI Tranzacție - Grupul elvețian Autonet a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni al Augsburg International, distribuitor român de piese auto

Cunoscut cel mai bine pentru rolul căpitanului Kirk din serialul original de televiziune Star Trek, Shatner va face parte dintr-un echipaj format din patru persoane al misiunii suborbitale a NS-18, scrie News.ro.

Actorul în vârstă de 90 de ani va zbura ca invitat al Blue Origin, dar compania a anunțat și că a vândut bilete în valoare de aproape 100 de milioane de dolari către clienți plătitori.

Blue Origin, care a realizat în luna iulie o lansare de succes cu Jeff Bezos la bord, a afirmat că echipa operațională a misiunii a confirmat că vehicului a îndeplinit toate condițiile și că astronauții au început să se antreneze duminică.

viewscnt
Afla mai multe despre
blue origin
new shepard