BMW începe în primăvară construcția fabricii de un miliard de euro din Ungaria

BMW începe în primăvară construcția fabricii de un miliard de euro din Ungaria
scris 4 dec 2019

Grupul german BMW a anunțat marți că va începe în primăvară construcția fabricii de un miliard de euro din Debrecen, Ungaria, conform agenției de presă MTI, informează Budapest Business Journal.

Consiliul local din Debrecen (oraș aflat la 195 km est de Budapesta) finalizează lucrările la fundația fabricii. Vom lansa în următoarele săptămâni o campanie de recrutare la Debrecen și o va extinde anul viitor în întreg județul Hajdú-Bihar, a precizat BMW.

Renault a schimbat intempestiv directorul global de marketing. Noul șef vine de la Renault Italia CITEȘTE ȘI Renault a schimbat intempestiv directorul global de marketing. Noul șef vine de la Renault Italia

Ca rezultat al majorării investițiilor cu valoare adăugată ridicată, salariile cresc rapid, iar nivelul mediu al salariilor la locurile de muncă nou create a urcat de la 304.000 forinți (910 euro) pe lună la 450.000 forinți în ultimele 18 luni, a declarat ministrul ungar al Afacerilor Externe, Peter Szijjarto, scrie Agerpres.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bmw
ungaria