Canada a prelungit până la 6 ianuarie suspendarea zborurile dinspre Marea Britanie

Canada a prelungit până la 6 ianuarie suspendarea zborurile dinspre Marea Britanie

Justin Trudeau

Profit.ro
Profit.ro
scris 24 dec 2020

Canada a decis să prelungească până la 6 ianuarie zborurile de pasageri dinspre Marea Britanie, din cauza apariției în țară a noii tulpini de coronavirus, relatează lefigaro.fr.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Vom prelungi suspendarea temporară a zborurilor de pasageri între Regatul Unit și Canada pentru două săptămâni, până la 6 ianuarie, pentru a împiedica această nouă tulpină să se răspândească în Canada", a anunțat premierul Justin Trudeau, scrie News.ro.

Elon Musk l-a contactat pe șeful Apple cu propunerea de a-i vinde Tesla CITEȘTE ȘI Elon Musk l-a contactat pe șeful Apple cu propunerea de a-i vinde Tesla

"Este o măsură în plus pentru a ne proteja", a mai spus șeful Guvernului, care le-a reamintit compatrioților săi că nu este momentul să "călătorească în străinătate".

Aproape 50 de țări au suspendat, începând de duminică, zborurile dinspre Regatul Unit, după descoperirea noii tulpini de coronavirus.

viewscnt
Afla mai multe despre
canada
marea britanie
zboruri