CFR suplimentează numărul trenurilor, în minivacanța de 1 Mai și Paște. Cele mai lungi călătorii vor dura peste 19 ore

CFR suplimentează numărul trenurilor, în minivacanța de 1 Mai și Paște. Cele mai lungi călătorii vor dura peste 19 ore
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 apr 2024

CFR anunță că suplimentează numărul trenurilor, în minivacanța de 1 Mai și Paște, fiind introduse garnituri suplimentare către destinațiile de vacanță.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

”Cu prilejul minivacanței de 1 Mai și Paște, pentru facilitarea deplasării pasagerilor spre destinațiile de vacanță, dar și spre domiciliu pentru a fi alături de cei dragi de sfintele sărbători de Paște, CFR Călători va asigura un program de transport special. Prin urmare, în perioada minivacanței 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai 2024, pasagerii au în plus față de trenurile existente în programul obișnuit de circulație mai multe legături spre Constanța și stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia, cu trenuri directe din București Nord, Iași, Suceava, Oradea, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmației, Bistrița Nord, Cluj Napoca, Brașov”, anunță CFR.

Vânzările globale de mașini electrice au crescut, dar în Europa au scăzut CITEȘTE ȘI Vânzările globale de mașini electrice au crescut, dar în Europa au scăzut

Sursa citată a precizat că, de asemenea, și călătorii din alte regiuni au la dispoziție o serie de conexiuni rapide din capitală, pe fondul existenței mersului de tren cadențat (la 1-2 ore) pe ruta București Nord – Constanța și retur, scrie News.ro.

Călătoria Satu Mare - Mangalia va dura 19 ore și jumătate, via Cluj - Bistrița.

”În zilele cu trafic crescut din această minivacanță, CFR Călători pune la dispoziția publicului călător capacitatea maximă de transport, tehnic disponibilă pentru asigurarea deplasării către zonele de interes aflate pe teritoriul țării”, a mai precizat compania.

Aceasta explică faptul că se va monitoriza atent traficul de pasageri și în funcție de evoluția și dinamica cererii de călătorie, compania va suplimenta operativ cu vagoane trenurile care circulă spre/dinspre cele mai solicitate destinații în limita parcului de material rulant tehnic disponibil.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr
tren