Circulația metrourilor pe Magistrala 1 cu 3, perturbată de o defecțiune tehnică

 Circulația metrourilor pe Magistrala 1 cu 3, perturbată de o defecțiune tehnică
scris 27 feb 2019

Metrorex anunță că circulația metrourilor este perturbată, miercuri, din cauza unei defecțiuni tehnice. Garniturile circulă cu o întârziere de 3-4 minute, situația fiind anunțată prin sistemul de sonorizare din stații.

”Informăm publicul că astăzi, 27.02.2019, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 1 cu 3 se desfășoară cu o întârziere de până la 3-4 minute față de intervalul normal de succedare a trenurilor”, a transmis, miercuri, Metrorex.

Potrivit companiei, situația este cauzată de un deranjament tehnic, scrie News.ro.

FOTO Swatch dă în judecată Samsung pentru copierea designului de cadrane ale ceasurilor sale CITEȘTE ȘI FOTO Swatch dă în judecată Samsung pentru copierea designului de cadrane ale ceasurilor sale

”Echipele Metrorex vor interveni în cursul acestei nopți pentru remedierea situației. Călătorii sunt anunțati prin sistemul de sonorizare din stații”, a mai precizat Metrorex.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
metrorex
defectiune
metrou