Coletăria.ro, parte a grupului Packeta din Cehia, depășește 1 milion de euro investiți în România până la finalul anului

Coletăria.ro, parte a grupului Packeta din Cehia, depășește 1 milion de euro investiți în România până la finalul anului
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 sep 2020

Coletaria.ro, jucător în transportul și livrarea coletelor pentru magazinele online, parte a grupului Packeta din Cehia, cu cea mai mare rețea de puncte pick-up din Europa Centrală și de Est, va demara lucrările la un nou depozit în Vestul țării, cu termen de finalizare de un an și depășește anul acesta 1 milion de euro investiți în România, plasând astfel operațiunile din țara noastră în rândul celor mai importante la nivel de grup.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Anul 2019 a reprezentat un start important privind dezvoltarea business-ului Coletăria.ro pe piața din Romania, datorat creșterii continue a volumelor de colete. Odată cu această creștere, a fost imperios necesar să investim pe direcții strategice diferite pentru a răspunde cu promptitudine cererii pieței locale și internaționale. În perioada următoare, vom consolida investițiile deja demarate și vom începe lucrările la un nou depozit în partea de vest a țării, cu termen de finalizare de un an, concomitent cu dezvoltarea rețelei naționale de puncte pick-up”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Coletăria.ro.

FOTO & VIDEO VW a lansat oficial al doilea vehicul electric al familiei ID CITEȘTE ȘI FOTO & VIDEO VW a lansat oficial al doilea vehicul electric al familiei ID

Cât privește evoluția business-ului Coletăria.ro pe piața din România, targetul pentru livrarea de colete stabilit la nivel de grup vizează o creștere de cel puțin 100%, țintă stabilită pentru toate entitățile din grupul Packeta.

„Anul acesta, ne așteptăm la o creștere de 2 ori și jumătate a volumului de colete livrate față de anul trecut, însă atingerea acestui obiectiv depinde foarte mult de evoluția pandemiei de COVID 19, de comportamentul de consum al românilor și de măsurile adoptate de autorități. Cu toate acestea, dacă situația va evolua ca în perioada primului lockdown, ne așteptăm, în perioada imediat următoare, la triplarea volumului de colete, atât cross boder, cât și național, comparativ cu numărul de colete procesate în aceeași perioadă a anului trecut”, mai spune Alexandr Jeleascov. 

De asemenea, Coletăria.ro va continua și extinderea canalelor de vânzări, prin parteneriate cu diferite platforme de eCommerce, acestea asigurând accesul către un segment important de clienți.

viewscnt
Afla mai multe despre
coletăria.ro
packeta