Compania low-cost Flydubai a lansat primele zboruri directe între Dubai și Tel Aviv

Compania low-cost Flydubai a lansat primele zboruri directe între Dubai și Tel Aviv
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 nov 2020

Compania aeriană low-cost Flydubai a lansat joi primele zboruri directe spre Tel Aviv, la două luni după normalizarea relațiilor între Emiratele Arabe Unite (EAU) și Israel, sub egida SUA, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Avionul a decolat joi dimineața de pe aeroportul internațional din Dubai, unul dintre cele mai importante din lume, scrie Agerpres.

Renault va opri producția de automobile la fabrica Flins de lîngă Paris, care va fi transformată în centru de cercetare, reciclare și reparații CITEȘTE ȘI Renault va opri producția de automobile la fabrica Flins de lîngă Paris, care va fi transformată în centru de cercetare, reciclare și reparații

Premierul israelian Benjamin Netanyahu va fi prezent la sosirea cursei aviatice pe aeroportul internațional Ben Gurion, a anunțat pe Twitter purtătorul său de cuvânt pentru mass-media arabe, Ofir Gendelman.

Emiratele Arabe Unite au semnat în septembrie un acord negociat de SUA pentru oficializarea relațiilor lor cu statul israelian, primul acord de acest tip încheiat de un stat arab din Golf.

Emiratele Arabe sunt a treia țară arabă care și-a normalizat relațiile cu Israelul, după Egipt în 1979 și Iordania în 1994, care au pus astfel capăt stării de război cu vecinul lor israelian. EAU au fost urmate la scurtă vreme de Bahrain.

Flydubai a anunțat la începutul lunii că va opera 14 zboruri pe săptămână între aeroportul internațional Dubai și aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv.

viewscnt
Afla mai multe despre
flydubai
dubai