Curse speciale de autocar între București și Cluj, pentru Festivalul Electric Castle

Curse speciale de autocar între București și Cluj, pentru Festivalul Electric Castle
scris 21 iun 2019

Compania de transport Memento Bus, parte a grupului de firme Memento Group care include și turoperatorul Christian Tour, lansează curse speciale pentru toți cei care vor să ajungă la Festivalul Electric Castle, ce se va desfășura la Castelul Bánffy de la Bonțida, județul Cluj, în perioada 17-22 iulie 2019.

Reprezentanții Memento Bus estimează că în cele cinci zile în care vor opera aceste curse speciale vor transporta aproximativ 1.500 de călători către Festivalul Electric Castle. Autocarele pleacă din Central Bus Station din București (Șoseaua Orhideelor) și merg spre Cluj pe traseul: Otopeni – Pitești - Râmnicu Vâlcea – Călimănești - Căciulata - Sibiu – Sebeș - Alba Iulia - Cluj Napoca.

Memento Bus intră în concurență cu Biserica trimițând autocare care să ducă la Iași pelerinii pentru Sfânta Parascheva CITEȘTE ȘI Memento Bus intră în concurență cu Biserica trimițând autocare care să ducă la Iași pelerinii pentru Sfânta Parascheva

Plecările vor fi zilnice,  în intervalul 16 - 21 iulie,  din Bucuresti spre Cluj și retur în perioada 17 - 21 iulie. Călătoria tur-retur costă 18,6 euro de persoană și poate fi achiziționată de pe platforma mementobus.com.

Recent, platforma MementoBUS.com a integrat și transportatorul Atlassib, ajungând să comercializeze bilete pentru 22 de companii de transport pentru 85 de rute interne și externe. Memento Bus a devenit, astfel, cea mai mare rețea de vânzare pentru transportul de persoane la nivel național. Compania de transport a fost fondată la începutul anului 2016. În prezent, flota Memento Bus este formată din 24 de autovehicule și 16 microbuze.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
autocare
electric castle
memento bus